• Over Klanten Generatie Experts

  Middelgrote MKB bedrijven tot 200 medewerkers benaderen Klanten Generatie Experts, omdat ze onvoldoende mankracht of tijd hebben. Vaak gaan de klachten over:

   

  • “We krijgen niet de resultaten met de website die we verwachten”
  • “Onze leadgeneratie partners leveren ons alleen koude leads en dan moeten wij de rest doen”
  • “Sales verspilt teveel tijd aan leads die niet in de markt zijn”

  Klanten Generatie Experts voorziet websites van soepel lopende klanten generatie motoren die de omzet sterk verhogen. Elke dag genereert de expert (afhankelijk van de service) nieuwe leads, volgt ze persoonlijk op, stuurt e-mailings en maakt verkoopafspraken.

  Voordelen

  Het voordeel voor onze opdrachtgevers is dat het tijdrovende acquisitie traject wordt uitbesteed. De gemaakte verkoopafspraken volgt de opdrachtgever zelf op. Dit in verband met branche gerelateerde kennis en ervaring. .
   

  Het voordeel voor opdrachtgevers is tevens dat Klanten Generatie Experts al het werk uitvoeren (afhankelijk van de service), waarvoor normaal minimaal drie experts nodig zijn, voor minder dan €15 per uur. Dit is inclusief het gratis gebruik IT tools.

  Rendement

  Het resultaat is een goedlopende klanten generatie motor die 800% meer leads genereert, elke lead persoonlijk opvolgt en verkoopafspraken maakt.

  Referenties

  De Klanten Generatie methode is ontwikkeld en verbeterd bij uiteenlopende opdrachtgevers zoals Sanoma, Rijkswaterstaat, SilverSpas, machinehandel Peulen bv en Portiva.

 • Wie Wij Zijn

  We hebben een top team!

  Ronald Kloots co-founder Klanten Generatie Experts

  Ronald Kloots

  marketing & sales automation

  Het is mijn overtuiging dat 50% van het MKB honderdduizenden euro’s laat liggen!

  Daan Sondervan co-founder Klanten Generatie Experts

  Daan Sondervan

  klant acquisitie en verkoop

  Het aantal leads dat Bol.com, Zalando, Coolblue en Wehkamp genereren is ook voor het MKB haalbaar. Het is wel van belang dat het behapbaar en werkbaar blijft.

All Posts
×