• Conversational Chatbot

 • Conversaties

  De nieuwe manier van klanten generatie!

  Je weet hoe frustrerend het is om passief te wachten tot websitebezoeker contact met je opneemt. Je kunt immers de conversatie pas starten als iemand het contactformulier invult of de telefoon oppakt. Tot die tijd weet je eigenlijk niets van die persoon.


  Dat hebben wij ook meegemaakt. Dat is de reden waarom waarom wij zo enthousiast zijn over de nieuwe generatie conversatie bots. Hiermee wordt je website PRO-actief. Automatisch krijgt je websitebezoeker een welkom om de conversatie te beginnen. Hiermee laat je zien dat je proactief bent i.p.v. passief.


  Dit is beter voor je merk, vergroot de interactie en heeft een positief effect heeft op je verkoopcijfers.

  broken image

  Op je website mag een chatbot natuurlijk niet ontbreken

  Het is niet nodig om het te ingewikkeld te maken. Een chatbot is niets meer dan een computerprogramma die zelfstandig met mensen kan ‘praten’. Het lijkt op een normaal gesprek. Het doel is het gesprek te begrijpen, interesse te wekken, te sturen en te overtuigen.

   

  Het scripten en publiceren van een chatbot is een complexe aangelegenheid waarvoor zowel conversatie als technische vaardigheden vereist zijn. De scripter laat de chatbot tot leven komen en zorgt ervoor dat de chatbot met een behulpzame en menselijk wijze met potentiële klanten in gesprek gaat.

  Chatbot beste samenlevingscontract selecteren
  Chatbot Contactformulier Recruiter
  Chatbot tierrafino Maker van producten van leem en Tadelakt
 • waarom Een Chatbot?

  1

  Maakt je website proactief

  2

  Is de meest effectieve manier om met je website bezoeker in gesprek te komen.

  3

  Moedigt websitebezoekers aan om offertes te vragen, afspraken te maken, enquêtes in te vullen en meer.

  4

  Laat websitebezoekers moeiteloos je salesfunnel doorlopen. Potentiële klanten kwalificeren zichzelf door de antwoorden die zij geven.

  5

  Is in staat om de aandacht te trekken van je websitebezoekers, en deze vast te houden.

  6

  Geeft relevante informatie over het onderwerp waar je websitebezoeker interesse in heeft.

  7

  Is in staat om upsell en cross sell te doen op een persoonlijke en onderhoudende manier.

  8

  Is inzetbaar op je website, maar ook op social messaging platforms , zoals Facebook messenger en Whatsapp, en stelt je in in staat om een ongelimiteerd publiek te bereiken.

  9

  Is 24/7 in gesprek met potentiële klanten, is goedkoper dan het ontwikkelen van een app en bespaart onvermijdelijk geld op inzet van resources zoals de klantenservice.

  10

  Kan en mag grappig zijn en geeft op een andere manier persoonlijkheid en kleur aan je bedrijf. Interactie met technologie gaat ook over plezier.

 • Chatbot

  Wat we leveren!

  broken image

  Complete Chatbot

  Van ontwerp naar conversatie script met koppeling via API naar derden.

  broken image

  Conversatie scripts schrijven

  We leveren niet alleen de tools en de hosting. We ontwikkelen de persona van de chatbot die past bij jullie merk.

  We ontwerpen de conversatie, schrijven de teksten en implementeren de chatbot voor website, facebook messenger en Whatsapp.

  broken image

  Integratie met derden

  Onze experts integreren de chatbots met bestaande systemen door gebruik van API. We leveren ook maatwerk om te voldoen aan julle specifieke wensen.

  broken image

  Marktinformatie

  Om inzicht te krijgen in het presteren kunnen we een dashboard maken met KPI die jullie inzicht geven. Ook geven we ondersteuning met rapportages en optimalisatie.

 • Meer weten!